Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ" (ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ)

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:00 στο παρεκκλήσιο του Ιδρύματος δωρεά του αιμνήστου Ζήνωνος Παρτίδου τελέσθηκε ο εσπερινός της εορτής της κοιμήσεως της Αγ. Άννης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κ. Δημήτριου. Εν συνεχεία στον προαύλιο χώρο
πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης εκδήλωση ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας προς την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία " Άγιος Λουκάς ο Ιατρός"( Συμφερουπόλεως) για την δωρεά 42 ηλεκτρικών κλινών εξελιγμένης τεχνολογίας που εξασφαλίζουν άνεση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των περιθαλπομένων .
Ομίλησαν κατά σειρά η Πρόεδρος της Δ.Ε. κ Χριστίνα Τσαγγαράτου-Βαλσάμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Παλικής κ. Γ. Κατσιβέλης, ο κ. Σιμωτάς και η Πρόεδρος του Δ.Σ. της ανωτέρω Εταιρείας κ. Ευτυχία Αναστασιάδου. Η εκδήλωση έκλεισε με προσφορά κερασμάτων σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Την επομένη, Πέμπτη 25 Ιουλίου πανηγυρική Θεία Λειτουργία. 
Παρακάτω παρουσιάζεται φωτογραφικό υλικό: