Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

                              

   Κατά τις εορτές του Δωδεκαημέρου στο Ίδρυμα είχαμε αρκετές επισκέψεις που τόνωσαν την εορταστική ατμόσφαιρα και έδωσαν μεγάλη χαρά στους περιθαλπομένους.

    Συγκινητικές ήταν οι επισκέψεις των μαθητών του Γυμνασίου της πόλης μας, που συνοδεύονταν από

τον Γυμνασιάρχη κ. Κοσμά Μουρελάτο και καθηγητές τους. Καθώς και των νεαρών παικτών της ομάδας του "Παλληξουριακού" που συνοδεύονταν από παράγοντες της ομάδας. Αξίζουν, μαζί με τις ευχαριστίες μας για την αγάπη και τα δώρα τους, συγχαρητήρια σε όλους όσοι είχαν τη πρωτοβουλία να φέρουν σε επαφή και επικοινωνία  τα παιδιά με τους ανήμπορους ηλικιωμένους προσφέροντάς τους μαθήματα ζωής.

    Πολλές ευχαριστίες και θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στη Φιλαρμονική Σχολή της πόλης μας, στους μουσικούς, τον διευθυντή της και τα μέλη του Δ.Σ., που για αρκετή ώρα με το πρόγραμμα που εκτέλεσαν γέμισαν το χώρο του Γηροκομείου με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

    Θερμές ευχαριστίες και στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Ληξουρίου και ex officio μέλος της Δ.Ε. του Γηροκομείου που μαζί με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Αδαμαντία Καμινάρη και Ανδρέα Γρηγορόπουλο μας επισκέφθηκαν με ευχές και δώρα.

    Θερμές ευχαριστίες και στους εκπροσώπους της κοινότητας Μαντζαβινάτων που κάθε χρόνο , κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων μας επισκέπτονται με την αγάπη και τα δώρα τους.

    Τους ευχαριστούμε όλους και τους ευχόμαστε Καλή Χρονιά , πάντοτε με υγεία και χαρά!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: