Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Θεατρική παράσταση μαθητών




Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Ιουλίου 2018 η θεατρική ομάδα του Πετριτσείου Γυμνασίου Ληξουρίου παρουσίασε στον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος προς τιμήν των περιθαλπομένων μας αποσπάσματα από την θεατρική σύνθεση για την προσφυγιά και την μετανάστευση με τίτλο: «Τότε εγώ…… τώρα αυτός».

Τα παιδιά συνόδευαν: Ο Διευθυντής του Πετριτσείου Γυμνασίου κ. Σπύρος Παπαδάτος, ο καθηγητής του Γυμνασίου κ. Γεράσιμος Ρεπούσης, η καθηγήτρια του Λυκείου Ληξουρίου κ. Ευαγγελία Τζουλιαδάκη και η καθηγήτρια του Γυμνασίου κ. Όλγα Μαρκέτου, η οποία είχε επιμεληθεί την διδασκαλία της παράστασης και την σκηνοθεσία.
Τα παιδιά της θεατρικής ομάδας υποδύθηκαν άψογα τους ρόλους τους, τραγούδησαν και χόρεψαν προς μεγάλη ευχαρίστηση των περιθαλπομένων μας και των επισκεπτών τους και αποκόμισαν πολλά χειροκροτήματα, επαίνους, ευχές και ευχαριστίες από όλους τους παρισταμένους για την ευγενή αυτή πρωτοβουλία τους.
Ευχόμαστε και πάλι στα παιδιά υγεία, πρόοδο στις σπουδές τους καθώς και την διατήρηση και επαύξηση της διάθεσής τους για κοινωνική προσφορά. Στον Διευθυντή και τους καθηγητές τους ευχόμαστε την δύναμη να εξακολουθήσουν να καθοδηγούν στον σωστό δρόμο την νεολαία του τόπου μας, όπως πράττουν μέχρι σήμερα.  
Παρακάτω παρουσιάζεται φωτογραφικό υλικό: