Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ –
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
Βικεντίου Χαριτάτου 12, Ληξούρι 28200 Κεφαλληνία
Τηλ.:26710 91262      Fax:26710 91238
e-mail:info@girokomeio-lixouriou.gr
                     

                                            
                                                                                              

                                                                        Ληξούρι 26-07-2018
                                                                        Αριθ. Πρωτ: 91


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος: «Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων – Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου» ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 υπήρξε αποδέκτης της δωρεάς εκ μέρους της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΑΡΩΓΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ (ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ)» 21 εξελιγμένης τεχνολογίας κλινών προς χρήση των περιθαλπομένων του Ιδρύματός μας. Η δωρεά αυτή είναι το ήμισυ της σχεδιαζόμενης εκ μέρους της εταιρείας αντικατάστασης και των υπόλοιπων 21 κλινών.

Παράλληλα με την μεγάλη οικονομική αξία της δωρεάς αυτής πρέπει να τονισθεί η ανυπολόγιστης αξίας συμβολή της στην αποτελεσματικότερη νοσηλεία, περίθαλψη και ανακούφιση των ηλικιωμένων και πασχόντων συνανθρώπων μας  που έχουν καταφύγει στην προστασία της δομής μας όπως  και στην διευκόλυνση του έργου του νοσηλευτικού προσωπικού.
Κατά την παραλαβή των κλινών παρευρέθησαν η πρόεδρος της εταιρείας, κυρία Έφη Αναστασιάδου, η κυρία Χρυσούλα Αντωνάτου  και οι κύριοι Βαγγέλης Κονάδης και  Θανάσης Μουίκης ως μέλη της.
Οι θερμές ευχαριστίες και η ευγνωμοσύνη μας προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ (Συμφερουπόλεως), όπως και προς όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της σπουδαίας αυτής προσφοράς , είναι η ελάχιστη εκ μέρους μας ανταπόδοση  όπως και οι ευχές μας για υγεία, δύναμη και επιτυχίες στην συνέχιση και επέκταση του μεγαλόπνοου και θεάρεστου έργου που με ενθουσιασμό έχουν αναλάβει.